Pages

torsdag 15. september 2011

HJELP!

Denne huket min svigerfar tak i da en av hans naboer skulle brenne den. "Doris er jo så glad i skrot". Den hadde stått ute i vær og vind i årevis, og bunnen er helt råtten.Jernbeslagene og låsen er utrolig flotte, og litt rust er det lett å hamle opp med. Den er trukket med strie, som foruten å være ekstremt skitten, illeluktende, og morken, også er ødelagt her og der.
Men et navn står trykt på:
Og da drømmer jeg meg helt bort; er det den opprinnelige eieren, hvem var han, og hvor har han vært med denne?
Etter GANSKE SÅ MANGE runder med børste og grønnsåpe begynner treverket å vise seg. Men noen har mishandlet dette mesterverket grovt ved å bruke det som maleunderlag!Innsiden av lokket er dekorert.


Dekoren er av papir, kanskje tapetrester, som er limt på.
Og jeg drømmer videre; kanskje han hadde en kjæreste som gjorde dette, slik at han tenkte på henne hver gang han åpnet lokket...Kanskje var det et rom med kjærlighetsbrev inni her en gang...
MEN HVA SKA JEG GJØRE? Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne bare vaske den, bytte bunnen og beholde den slik den er, det er sånn den er vakker . Men det er bare ikke mulig. Bør egentlig fjerne strien og male i stedet; den kan bli lekker i shabbychic. Jeg har bare ikke hjerte til det ennå

1 kommentar:

  1. Heii! Tusen takk for den koselige kommentaren! Du har også mange gode idéer, og mange fine ting! Jeg liker også ting med sjel og hidtorie, gammelt som nytt. Og det er en fordel i å blogge, hvis man har familie og venner som bor langt borte!

    Stor klem

    SvarSlett