Pages

fredag 23. september 2011

Fingrene funker!

Jeg kan jo ikke sitte stille uten å ha noe i hendene ... og jeg må jo trene opp fingrene igjen.
Jeg hadde litt lavendel igjen som jeg blandet med ris; og da fikk jeg akkurat nok til å fylle en liten pute!
Har lenge villet fylle tøydyr med erter, linser, ris; det gir en veldig behagelig effekt når man klemmer på dem, men vet at det er å skape trøbbel for meg selv. Her i de "varmere strøk" i hvert fall, blir det som å be om å få midd, møll og jeg-vet-ikke-hva!
Etter hva jeg har hørt, skal lavendel visstnok virke frastøtende på insekter og utøy, men jeg tror ikke på sånt uten å ha prøvd det selv, så her er anledningen til å teste, med ris som "åte". Skal henge den i garasjen eller vedskjulet, og får den dyr, så er det bare å brenne hele greia, for så å gå fort og se glad ut!
Ha en god fredag!

3 kommentarer:

 1. Hei, jeg hadde ikke tenkt å registrere meg på Google, men måtte det for å kunne skrive her.
  For det ønsket jeg å gjøre. :)
  Du har en morsom og koselig blogg som jeg gleder meg til å følge med på.
  Jeg har gjort det en stund, men ikke kunnet skrive noe. Kanskje noen av de andre bloggerne kan vise deg hvordan du gjør det så vi kan svare uregistrert?
  Men nå må jeg forte meg. Har masse å gjøre.

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Jeanette!

  Jeg er dessverre helt fersk innen blogging, og strever veldig med "det tekniske"! Søsteren min vil også kommentere uregistrert, så jeg jobber med saken...
  God helg!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer hos meg Doris :-) Den var jo kjempesøt ! Husker godt erteposer og risposer og figurer fra barneskolen ! blir spennende å se om lavendelen holder småkrypene unnada :-)

  Ønsker deg en fiiin søndag !
  Klem,Nostalgia

  SvarSlett